top of page

Get Game Fit aangesloten bij branchevereniging Esports Nederland

Get Game Fit heeft zich aangesloten bij de branchevereniging Esports Nederland. Zo hopen wij ons steentje bij te dragen aan de groei van Esports in Nederland en het succes van Nederland als toonaangevend Esports land.



Belangrijk is dat naast succes en competitie ook gezondheid en plezier centraal staan. Door een focus op fitheid, lichaamsbewustzijn, gezonde voeding en mentale balans verwacht Get Game Fit deze bijdrage ook echt te kunnen gaan leveren. Dit zodat jij als gamer beter kan gaan gamen, of beter wordt in gamen. Recent wetenschappelijk onderzoek toont spectaculaire effecten van het toevoegen van lichamelijke training aan een Esports trainingsprogramma. Dit is iets waarover ik in mijn vorige blogpost al kort geschreven heb maar wat het zeker waard is om iets verder in te gaan duiken.


Benieuwd wat Get Game Fit voor jou specifiek kan betekenen? We horen graag van je natuurlijk! En wil je wat meer informatie, hier vind je onze programma’s, toegepast op de meest populaire games binnen Esports.




bottom of page