top of page
Personal training voor gamers door gediplomeerd trainer

Certificaten

Opleidingen

NASM Certified Personal Trainer

National Academy of Sports Medicine heeft deze wetenschappelijke methode van trainen ontwikkeld zodat sporters verschillende trainingsvormen op flexibele, geïntegreerde en systematische wijze in hun trainingen tegen komen. Hierdoor boeken zij op gezonde wijze progressie en zorgt de variatie in vormen voor plezier in het trainen.  

NASM Youth Exercise Specialisation

De focus bij deze opleiding ligt op een gezonde levensstijl voor jongeren. Er zijn maar weinig fitness professionals specifiek gefocust op jongeren, terwijl ze juist baat hebben bij een eigen, gericht aanpak. 

Plezier hebben in de activiteiten staat voorop, terwijl door de specifieke trainingen een verbetering van sportvaardigheden, een fysieke actieve levensstijl  en een gezond gewicht positieve effecten zullen zijn. 

NASM Corrective Exercise Specialisation

Deze specialisatie geeft  personal trainers de middelen om klanten beter te helpen bewegen. Dit zou bijvoorbeeld een stap kunnen zijn van een inactieve, zittende leefstijl naar een gezonde, actieve levensstijl. Ook aangepast bewegen na blessures is hier een belangrijk onderdeel van. 

NL Actief - Fitness Trainer A

De fundering voor verdere sportopleidingen (zoals de NASM opleidingen), en cruciale kennis op het gebied van bewegingsleer, biomechanica, trainingsopbouw en het menselijk lichaam.

Masterclass Leadership for executives - TIAS

Post-universitaire masterclass gericht op strategie en leiderschap binnen management en directie van organisaties.

Master Leisure Studies - Tilburg University

Door mijn master (MSc) aan de Universiteit van Tilburg heb ik een goed inzicht gekregen in de psychologische, organisatorische, economische en sociale kanten van ons vrijetijdsgedrag. 

bottom of page