top of page
De Get Game Fit methode

Get Game Fit

Your fitness is our game

Als je succesvol wilt zijn als gamer of esporter moet je eerst en vooral veel uren in je game steken. Maar dat doet je concurrentie ook, zo niet meer. Dus waar zit de winst als je beter wil worden in gamen? Niet alleen in hard trainen maar ook in slim trainen. Goed in je vel zitten, fit zijn en over een goede conditie beschikken helpt je enorm, zowel op als buiten het digitale speelveld.

 

Get Game Fit gelooft dat training voor gamers ook in dienst van de gamers en de games die gespeeld worden moet staan. Dus of je nu Fortnite, iRacing, FIFA, League of Legends, Overwatch of Rocket League speelt, verwacht bij Get Game Fit geen bootcamp trainingen of drill-sergeant achtige praktijken.

Gebaseerd op het wetenschappelijk onderbouwde OPT model van het Amerikaanse instituut NASM biedt Get Game Fit op maat gemaakte programma's en training aan. Door de opbouw en het modulaire karakter zit je niet vast aan langlopende abonnementen en kun je in een aantal maanden de fysieke stappen maken die jouw gameprestaties positief gaan beïnvloeden en jou beter laten gamen.

Neem contact op
bottom of page