top of page
Game Focused Training

My story (so far)

Get Game Fit is ontstaan vanuit mijn enthousiasme over games, sporten en bewegen. Liefst met vrienden en altijd stond het plezier en de uitdaging centraal.

Na het behalen van mijn Master Leisure Studies heb ik 12 jaar internationale sales gedaan. Ontzettend leuk maar toch veel zitten, en zeker na een paar forse blessures kwam ik erachter dat ik het liefst ook op dagelijkse basis met beweging bezig wil zijn.

De afgelopen jaren heb ik mijn opleidingen Fitness Trainer A (NL Actief) en NASM Certified Personal Trainer met succes afgerond, om te kunnen garanderen dat ik mijn visie en ideeën niet alleen mooi kan verkopen maar dat het ook op echte trainingsprincipes gebaseerd is.

Missie

De  missie van Get Game Fit is zorgen dat gamers op een zo fit en gezond mogelijke wijze het maximale uit zichzelf en de game kunnen halen. En met maximale bedoel ik dat wat bij een spel centraal moet staan in mijn beleving: plezier, ontspanning en geluk. Succes is ook mooi natuurlijk, maar dat vloeit vaak uit de voorgaande dingen.

 

Geïnteresseerd om eens te komen trainen en te zien hoe Get Game Fit en game focused training voor jou werkt? Ik hoor graag van je! Tot snel!

Fysiek trainen voor betere prestaties als esporter en gamer
bottom of page