top of page

Up your game

Commander's Intent

Fuel the Fire

In 1 korte zin duidelijk wat het doel is en de consequenties zijn. Hierdoor weten jij en je teamgenoten wat de hoofdtaak is en waar ieders focus dient te liggen. Zo verliezen jullie geen kostbare tijd en misschien nog wel belangrijker, aandacht en scherpte. 

Get Game Fit zorgt ervoor dat je in je boodschappen snel tot de kern komt en dit ondanks de hectiek met de juiste toon kan overbrengen.

Voeding kan een groot effect hebben op je prestaties, duurvermogen en concentratievermogen. Samen met onze voedingsspecialist kijken we hoe we je voedingspatroon kunnen optimaliseren. Het doel is daarbij om te zorgen dat jij lekker in je vel zit en de energie krijgt om de dingen te doen die jij graag doet. Belangrijk, zodat je optimaal kunt profiteren van de game focused training maar wat nog belangrijker is voor je waarschijnlijk: om optimaal van het gamen zelf te kunnen genieten.

Duidelijk communiceren voor esporters en gamers
Gezonde voeding voor goede gameprestaties

Drop the pressure

Omgaan met druk en verwachtingen voor esporters en gamers

PR

PR voor gamers en esporters om je commerciele waarde te verhogen

Het was een spelletje, nu is het een sport. Het begon als ontspanning maar ineens verdien je er geld mee. Ja dan komen er naast leuke dingen als een dikke bankrekening, meer aandacht, mooie reizen en vette toernooien, ook ineens andere dingen op je pad. Onzekerheden, twijfels, frustratie, verwachtingen van publiek, vrienden maar ook zeker druk die je jezelf oplegt. 

Get Game Fit kan je door speciale mentale training voor gamers handvatten en technieken bieden die je helpen rustig en kalm de uitdagingen tegemoet te treden. Zorgen dat je blij en ontspannen blijft bij hetgeen je doet, en dit goed in balans weet te brengen met de andere belangrijke zaken in je leven naast gamen.

Je prestaties in-game zullen altijd de belangrijkste factor blijven voor het succes of plezier dat je zult ervaren, afhankelijk van je doel. Maar wil je er verder mee en komen er teams, toernooien en sponsoren op de radar, dan is het wel prettig dat je je raadt weet met aandacht en spreken voor (grote) groepen. Wil je sponsoring krijgen als esporter dan is het belangrijk dat je jezelf weet te presenteren en te “verkopen”, waar je duidelijk naar voren brengt wat jou als esporter uniek maakt en interessant voor sponsors en bedrijven.

Get Game Fit beschikt over jaren ervaring in sales en communicatie, op internationaal niveau, waarbij zowel met bedrijven, sponsoren, evenementen, atleten en managers gewerkt is. Hierdoor zijn wij in staat ervoor te zorgen dat je met vertrouwen en plezier jezelf presenteert, hoe groot jouw podium of publiek dan ook mag zijn.

bottom of page